Webdesign

webdesign

Waar bent u naar op zoek?

Een duidelijke overzichtelijke website, die snel laadt, die u zelf kunt aanpassen zonder tussenkomst van dure bureaus, hoog scoort in de zoekmachine en bovendien betaalbaar is ... Is dat wat u zoekt? Dan zit u goed bij Unius.nl

Het ontwerpen en maken van een website, zoals u hem in gedachten heeft, is geen eenvoudige zaak. U zult zo uw eigen ideeën hebben hoe uw site er uit moet komen te zien, maar mist net even die extra kennis om dit ook te kunnen realiseren. 

Elke website is voor ons weer een nieuwe uitdaging, er wordt normaal gesproken gebruik gemaakt van standaard pakketten, maar ook op maat gemaakte websites behoren tot de mogelijkheden. Wij kunnen alleen een website maken als deze zorgvuldig in overleg met de klant en naar de wensen van de klant wordt samengesteld. Een uitstekend contact staat bij ons dan ook hoog in het vaandel.

Wij leveren aantrekkelijke, eenvoudige maar functionele websites. Flash intro's zijn heel erg leuk maar het wordt minder leuk als een bezoeker eerst iets moet downloaden of wegklikken (denk aan skip intro) om uw site te kunnen bekijken. Het gaat erom dat de aandacht wordt gericht op uw bedrijf en/of product en niet op allerlei bewegende animaties met vaak schreeuwende kleuren.

Neemt u rustig eens een kijkje in onze portfolio. Daar staan een aantal websites welke door ons ontworpen en gerealiseerd zijn.

Tevens kunnen wij u van alles uit handen nemen zoals o.a. het registreren van uw domeinnaam, het hosten van uw websiteruimte en natuurlijk het onderhouden van uw website. Neem eens een virtueel kijkje op onze site. Heeft u nog vragen, neemt u dan contact met ons op.

U kunt er verzekerd van zijn dat wij alle mogelijke aandacht aan uw wensen besteden zodat het eindproduct precies is wat u in uw gedachten had. Per slot van rekening is uw website uw internet visitekaartje!

Hoe gaan wij te werk?

Allereerst wordt er uitvoerig besproken wat uw ideeën en wensen zijn. Wilt u een informatie aanvraagformulier, een pakkende website om uw product(en) te promoten of een website die als informatiebron dient voor de leden van uw vereniging? 

Wilt u het zakelijk houden, of juist niet, modern of een tikje nostalgisch? Ongetwijfeld heeft u al ideeën hierover, wij doen ons uiterste best uw ideeën om te zetten naar de realiteit van een website. Indien u nog helemaal niet weet wat u precies wilt dan is dat natuurlijk ook geen probleem. 

Na dit overleg gaan we voor u aan het werk. Nadat het eerste concept aan u is voorgelegd en u akkoord bent gegaan, zenden wij u een factuur voor 50% van het totale bedrag.

Tussentijds kunt u de vorderingen volgen op het internet. Zodra er weer een gedeelte klaar is, krijgt u van ons bericht en kunt u achter uw eigen computer uw site bekijken. 

Nadat de gehele website klaar is en door u is goedgekeurd, zenden wij u een factuur met het restbedrag. Na ontvangst van dit bedrag wordt uw website op het internet geplaatst.

Prijzen

Bij ons hoeft u niet extra te betalen voor een foto meer of minder, of voor het scannen van plaatjes/foto's. Ook werken wij niet met uurtarieven terwijl u geen idee heeft hoelang wij met uw website bezig zijn.

Als u ons een opdracht geeft weet u precies waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor vervelende (financiële) verrassingen te staan.

U kunt uw tekst digitaal of zelfs handgeschreven aanleveren. Uiteraard leveren wij uw website in foutloos Nederlands af.

Pakket 1:
Complete website
Hoofdpagina met maximaal 5 achterliggende pagina's, inclusief foto's/plaatjes scannen, aanmelden zoekmachines, etc. inclusief het één jaar up-to date houden van de software
€ 450,00*

Pakket 2:
Complete website
Hoofdpagina met maximaal 8 achterliggende pagina's, inclusief foto's/plaatjes scannen, aanvraag/bestelformulier, aanmelden zoekmachines, etc. inclusief het één jaar up-to date houden van de software
€ 680,00*

Pakket 3:
Complete website
Dit pakket is voor complexe websites, met veel achterliggende pagina's om o.a. uw producten te tonen. Voor dit pakket zullen wij u, na overleg, een vaste prijs offreren.

Websites met een winkelwagenconcept kunnen wij u momenteel nog niet aanbieden.

Onderhoud websites
Natuurlijk kunnen wij ook uw website onderhouden.

Velen denken "ik sta op het internet, dus het is zo goed", maar daar ben je er natuurlijk niet mee. Niets is zo hinderlijk als een website met bijvoorbeeld prijzen van drie jaar geleden die nu absoluut niet meer gelden. Of u heeft producten op uw site staan die allang niet meer leverbaar zijn. Net als uw bedrijf is ook uw website onderhevig aan veranderingen.

Wij kunnen u een vaste prijs aanbieden voor het onderhouden van uw website. De prijs hiervan kan per website verschillen. Uiteraard is iemand die 2 keer per jaar zijn website wil veranderen goedkoper uit dan iemand die dit 1 keer per maand wil. 

De prijs van het onderhouden van uw website is vanaf € 175,00* per jaar.

 

deze bedragen zijn in tegenstelling tot de prijzen van de domeinnamen en hostingpaketten exclusief BTW